Uw adres voor professionele massages                                 beauty, wellness en health                     
Home » Massages » Touch for health behandeling

Wat is Touch for Health

 

 

Touch for Health is een spier- en energieversterkende methode die tot doel heeft het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden.

Met behulp van manuele spiertesten kunnen spierzwaktes en energieblokkades worden opgespoord, en met eenvoudige technieken gecorrigeerd.

Om te achterhalen waar de verstoringen zich bevinden wordt gebruik gemaakt van de kennis van het lichaam zelf. Het lichaam weet immers precies wat er aan de hand is en wat het nodig heeft.

Met behulp van de spiertesten uit de kinesiologie kan hierin inzicht worden gekregen.

Het lichaam geeft dus zelf aan wat het nodig heeft!

Het herstellen van het energie-systeem kan met zeer milde correcties, maar is uiterst effectief.

Ook schijnbaar lichamelijke klachten verbeteren hierdoor. Je ervaart deze veranderingen ook zelf. Je voelt dat je spieren voor en na een correctie anders reageren.

 

Touch For Health is een spier- en energieversterkende methode welke een combinatie is van het westerse spiertesten en de traditionele Chinese geneeswijze waarin met meridianen gewerkt wordt.

Door middel van spiertesten wordt in kaart gebracht waar er blokkades in je energie-systeem zitten en hoe je deze het beste kunt opheffen. Als alle blokkades opgeheven zijn kom je weer vol in je kracht te staan en wordt je zelfgenezend vermogen weer geactiveerd.

Bij alle behandelingen kan ik de techniek van Touch for Health toepassen.

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb